Consiliere creștină – studii de caz - Gary R. Collins

Gary R. Collins

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3388
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
96,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3388

Mulți dintre noi am putea spune că am fi avut nevoie de manualul de Consiliere creștină al lui Gary Collins cu cel puțin câteva decenii în urmă. Iată că acum vine însoțit și de Consiliere creștină — studii de caz, la fel cum „manualul de matematică“ vine însoțit de „culegerea de probleme“ ce te ajută să aprofundezi această „matematică“ deloc ușoară a relațiilor interumane: a cunoașterii, înțelegerii și ajutorării semenilor. De altfel, dacă începi cu primele cărți ale lui Collins, în care el încurajează pe orice creștin să se implice cu empatie în ajutorarea semenilor și sfârșești cu manualul de Consiliere creștină, pentru cei care și-au asumat că vor să facă această slujire deja la un nivel mai profesionist, Consiliere creștină — studii de caz te ajută să te verifici în multitudinea de situații de consiliere în care ai putea ajunge. Atât datorită subiectelor atinse cât și datorită întrebărilor de introspecție și a subiectelor generatoare de discuții constructive de la sfârșitul fiecărui capitol, Consiliere creștină — studii de caz poate fi recomandat atât celor ce știu despre ei înșiși că au o conștiență de sine crescută și consideră că au această aplecare spre a înțelege oamenii, cât mai ales celor ce deja au pornit pe acest drum al formării și dezvoltării lor ca slujitori prin consiliere.

Pastor Dr. Corneliu Chiriluta, consilier și psihoterapeut creștin, trainer, supervizor și vicepreședinte al Asociației Consilierilor din România, coordonator ACCR Bucureșt

 

Gary R. Collins (1934-2021) a fost psiholog licențiat cu un doctorat în psihologie clinică obținut la Universitatea Purdue. Desemnat de revista Psychotherapy Networker drept „părintele consilierii creștine“, Collinsa fost profesor, co-fondator al Asociației Americane a Consilierilor Creștini, editor fondator al revistei Christian Counseling Today și autor al cărții Christian Coaching dar și al multor alte cărți. A locuit în apropierea orașului Chicago și a susținut de-a lungul anilor conferințe despre consilierea creștină în întreaga lume, fiind profesor distins la Institutul de Studii Psihologice din Atlanta.

Numar pagini:
260
Format:
17 x 24 cm
Tip coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Noua Speranta
ISBN:
9786068829548

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Consiliere creștină – studii de caz - Gary R. Collins

96,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: