null
16,00lei
Distribuie

Crestinismul pe intelesul tuturor

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

16,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
170
Format:
14.5 x 20.1 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8983-62-5

Descriere

Cand Il cautam plin de durere pe adevaratul Dumnezeu... doua carti mi L-au adus aproape... una dintre ele a fost Crestinismul pe intelesul tuturor. David Pawson mi-a adus atat de multa claritate in hatisul in care ma aflam, incat am inceput sa vad lumina stralucind.
Din prefata scrisa de Gerald Williams

O carte profunda, usor de citit, care ofera un studiu amplu si ilustrativ al adevarurilor crestine de baza. Autorul prezinta cu o limpezime invioratoare subiecte adesea controversate precum botezul credinciosilor, botezul cu Duhul Sfant si A Doua Venire a lui Isus.
Episcopul John Perry

Crestinismul pe intelesul tuturor este o editie revizuita si imbunatatita a cartii Truth to Tell (Adevaruri ce trebiue spuse), care a ajutat multe persoane sa inteleaga invataturile elementare ale crestinismului.

DAVID PAWSON desfasoara o lucrare itineranta printre liderii bisericilor din Marea Britanie si de peste ocean si este bine-cunoscut multora datorita emisiunilor sale difuzate peste tot in lume. Numeroasele sale carti includ titluri precum: Nasterea din nou a crestinului, Este Ioan 3/16 estenta Evangheliei?, Isus boteaza cu Duhul Sfant, Conducerea apartine barbatilor, Traind cu speranta, Principiile rugaciunii, De ce ingaduie Dumnezeu dezastrele naturale?

Cumpărate frecvent împreună:

Crestinismul pe intelesul tuturor - David Pawson
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi