De Neoprit - Nick Vujicic

Nick Vujicic

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D622
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
43,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: D622

Sa fii de neoprit presupune sa crezi si sa actionezi. Sa ai incredere in tine, in talentele tale si in scopul propus, dar, mai presus de toate, sa ai incredere in dragostea nemasurata a lui Dumnezeu si in planul Lui pentru viata ta.

 

Oameni din intreaga lume recunosc fata zambitoare si mesajul motivational al lui Nick Vujicic. In ciuda faptului ca s-a nascut fara brate si picioare, asta nu a constituit un impediment pentru a se bucura de reusite mari, de o cariera plina de succes si semnificativa si de relatii iubitoare. Vujicic a depasit incercarile si greutatile sale, concentrandu se pe certitudinea ca el a fost creat pentru un scop unic si specific, ca viata lui are o valoare si, oricare ar fi greutatile vietii, Dumnezeu este mereu prezent. Succesul sau in viata se datoreaza, spune el, credintei puse in practica.

 

Cum se poate intampla asa ceva? In cartea sa, De neoprit, Nick Vujicic vorbeste despre adversitatile si circumstantele dificile prin care trec multi oameni in zilele noastre:

 

  • Situatii de criza
  • Probleme de relatie
  • Provocari la locul de munca
  • Limitari cauzate de boala si infirmitate
  • Ganduri auto-distructive
  • Sentimente si vicii
  • Amenintare, persecutie, violenta si intoleranta
  • Dezechilibre intre corp, minte, inima si spirit
  • Pierderea controlului

 

Nick Vujicic se adreseaza acestor probleme prin prisma experientelor din propria lui viata si arata ca oricine care-si doreste o viata ridicol de buna poate depasi orice obstacole, ba chiar sa devina de neoprit

 

Ce piedici stau in calea ta? Esti gata sa fii de neoprit?

 

Nick Vujicic este vorbitor motivational, autor si director al Organizatiei nonprofit „Viata fara limite“. Viata lui a devenit o sursa de inspiratie pentru oameni din intreaga lume,Vujicic vorbind frecvent despre modul in care oamenii pot sa depaseasca orice bariere in implinirea visurilor. Impreuna cu sotia lui Kanae si baietelul lor, Kiyoshi James, locuiesc in sudul Californiei.

Numar pagini:
223
Format:
14,5 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
ISBN:
978-973-1813-82-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

De Neoprit - Nick Vujicic

43,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: