17,00lei
Distribuie

De stiut inainte de casatorie

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

17,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
144
Format:
13.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-8282-26-8

Descriere

Ce ar trebui sa stie viitorii miri inainte de fericita zi a cununiei lor? Am putea crede ca lucrurile cu adevarat semnificative pentru o familie tanara se invata in timp, incepand din prima zi in care cei doi isi asuma rolurile de sot si sotie. Gary Chapman tine sa ne avertizeze insa ca exista niste principii simple care constituie premisele unei casnicii reusite si ca acestea trebuie cunoscute inainte de a incepe pregatirile de nunta.

Intr-o maniera accesibila si concisa, cartea De stiut inainte de casatorie prezinta 12 sfaturi elementare, inspirate din bogata experienta de consilier a autorului, care trebuie cunoscute si asimilate de cei ce isi doresc sa intre in viata de casnicie bine pregatiti pentru a cladi un camin trainic, dupa voia lui Dumnezeu.

GARY D. CHAPMAN este un autor si pastor renumit. El conferentiaza – in SUA si in toata lumea – la diverse evenimente pe teme ce tin de casatorie, familie si relatii. Este autorul a peste 25 de carti, dintre care cea care l-a facut celebru este bestsellerul Cele cinci limbaje ale iubirii, cu peste 5 milioane de exemplare vandute si tradusa in peste 30 de limbi. Chapman slujeste ca pastor la Calvary Baptist Church in Winston-Salem, Carolina de Nord. Este casatorit cu Karolyn si au, impreuna, doi copii si doi nepoti.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi