Cresterea Unui Copil Perfect De Imperfect

Boris Vujicic

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: P10020
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
36,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: P10020

E adevarat ca nu ai nici maini, nici picioare, dar nu lasa ca acest lucru sa determine ce poti sau ce nu poti sa faci!

Acesta a fost sfatul pe care Boris Vujicic i l-a dat fiului sau Nick, care s-a nascut fara maini si fara picioare. Iar Nick a devenit unul dintre cei mai renumiti vorbitori motivationali din lume, un autor ale carui carti sunt toate bestselleruri, fondatorul unei organizatii non-profit si, ceea ce este cel mai important, un sot si un tata iubitor si deplin implicat in viata de familie. Insa Nick nu a fost dintotdeauna o figura populara.

Cresterea unui copil perfect de imperfect este relatarea puternica si transparenta a doi parinti – Boris si Dushka Vujicic – coplesiti si complet nepregatiti sa depaseasca tristetea, temerile si credinta puternic zguduita de cresterea un fiu perfect de imperfect, implinit si cu o credinta de nezdruncinat.

Boris Vujicic da cateva sfaturi practice si ii incurajeaza pe parintii care se confrunta cu „noua normalitate” in cresterea unui copil special. Cu multa sensibilitate, el abordeaza aspecte emotionale, spirituale si financiare, oferind cateva indemnuri cu privire la pregatirea copiilor pentru o viata implinita si fericita.

Boris Vujicic este director financiar la Attitude Is Altitude Inc. – organizatia fondata de fiul lui, Nick Vujicic, unul dintre cei mai renumiti autori motivationali. Nascut in fosta Iugoslavie, Boris a emigrat cu familia in Australia, unde el si sotia lui Dushka au pus bazele a doua biserici si, de asemenea, au sprijinit misiunile si slujirile din mai multe biserici din alte tari.
Boris si familia lui locuiesc in Los Angeles.

Numar pagini:
240
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Scriptum
ISBN:
978-606-8712-48-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cresterea Unui Copil Perfect De Imperfect

36,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: