11,00lei
Distribuie

Inainte de a-ti rosti promisiunile pentru casatorie

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

11,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
71
Format:
13.9 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
ICAM
ISBN:
978-1-939084-13-2

Descriere

Traim intr-o era a comunicatiilor electronice, a zgomotului digital si a computerelor super tehnologizate. Dar  cu toate competentele tehnice automatizate la dispozitia noastra, suntem conectati mult mai putin si relationam unii cu altii mult mai greu ca in trecut. Sotul lupta cu sotia. Casatoriile se desfac. Familiile se destrama. Ca urmare a relatiilor subrede din cadrul familiei, deseori copiii devin adulti nu numai flamanzi dupa apropiere, ci si slab pregatiti pentru relatiile familiale. Partenerii ajung la casatorie ca sa-si satisfaca o dorinta adanca dupa ceva ce nu au avut niciodata si descopera doar mult mai multe probleme decat in copilarie. Durere. Respingere. Singuratate. Pregatirea atenta este fundamentala pentru o casatorie reusita.

Cartea „Inainte de a-ti rosti promisiunile pentru casatorie” ajuta cuplurile sa priveasca in mod onest la aspectele care stau la baza casatoriei. Nicio familie nu va fi mai puternica decat partenerii care o formeaza. Acest ghid nu „repara” domeniile cu probleme. Ii ajuta pe parteneri sa priveasca la ceea ce sunt. Ii calauzeste inspre ceea ce Dumnezeu doreste ca ei sa fie. Ghidul prezinta principiile biblice care guverneaza apropierea sotilor, comunicarea si dedicarea pe viata.

Cartea „Inainte de a-ti rosti promisiunile pentru casatorie” vine in sprijinul pastorilor si parintilor, precum si a cuplurilor care iau in serios dedicarea in casatorie pentru toata viata.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi