null

Dezamagit de crestinism

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

29,00lei
Or

Informații

,Lățime: ,Lungime: ,Adâncime: ,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
285
Format:
13.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2012
Editura:
NWP
ISBN:
978-606-92467-0-2

Descriere

Modul in care Il percepi pe Isus... pe tine insuti... sau felul in care ar trebui traita viata… Toate acestea sunt pe cale sa se schimbe. 

Prin analiza unor intrebari, precum: “Cine este Isus?”, “Cum se poate apropia omul de Dumnezeu?” sau “Exista un conflict intre a fi condus de scopuri sau de ratiune?”, Ravi Zacharias incearca sa gaseasca un motiv clar pentru numarul in continua crestere de oameni care au renuntat la credinta in zilele noastre. In final, acesta se intreaba daca este vorba despre un esec al lui Dumnezeu sau mai degraba al Bisericii, ca reprezentanta a Lui. Mai dramatic este insa faptul ca acesta se intreaba daca cumva scopurile irationale ale viziunii scepticilor despre o lume lipsita de Dumnezeu risca insasi existenta umanitatii.

Lucrarea lui Zacharias li se adreseaza celor care au parasit Biserica, fie la propriu, fie doar la nivel emotional, celor care traiesc apasati de indoieli ascunse si care se lupta cu solutia mult prea simplista: “Isus este raspunsul”, care li se ofera atunci cand sunt sufocati de un noian de intrebari dificile.

Cumpărate frecvent împreună:

Dezamagit de crestinism
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi