Elena - Binecuvantari Prin Incercari

Harvey Yoder

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10825
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
31,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10825
Elena Marza (nascuta Boghian), vine de pe frumoasele meleaguri ale Bucovinei, si anume din Patrauti, judetul Suceava.
Credinta vie in Domnul Isus s-a salasluit prima data in bunicii Costache si Raveica Boghian, apoi in parintii Gheorghita si Viorica, stralucind ca un far in viata copiilor care au ajuns la randul lor sa aiba o credinta de acelasi pret.

A avut parte de o viata bogata in fapte, plina de intamplari, multe din ele tragice. Acestea au avut menirea de a-i forma caracterul si de a o pregati pentru nobila lucrare la care s-a dedicat inca din anii studentiei si anume, raspandirea Bibliei in anii comunismului, lucrare de mare risc, apoi lucrarii de ajutorare celor napastuiti.

Din situatii care pe multi i-ar fi daramat, Elena s-a ridicat mai darza si mai hotarata in a-si indeplini menirea. Secretul al fost credinta statornica in Dumnezeu si hotararea ferma de a merge inainte.
Prin Harul lui Dumnezeu, in anul 1983 a plecat in America. Dragostea si intelegerea pe care le avea fata de cei in nevoi din tara de unde plecase si dorinta arzatoare de a-i ajuta, au facut ca acolo sa nu urmareasca imbogatirea proprie, ci ajutorarea acestora. Astfel, a lucrat asiduu in cadrul Organizatiei Christian Aid Ministries pentru adunarea de fonduri si trimiterea de ajutoare in Romania, Republica Moldova, Ucraina, Haiti, Liberia, Nicaragua etc. Dupa schimbarile survenite in decembrie 1989, impreuna cu sotul ei, Cornel Marza, a facut nenumarate calatorii in Romania, in acest scop.

„Elena, binecuvantata prin incercari” este un ajutor pentru cei ce trec prin situatii potrivnice. Toti avem nevoie de modele care sa ne arate ca prin credinta vie, practica, biruiesti. Viata ei ne spune, „Nu abandonati, cu Dumnezeu poti invinge!”
Pastor Iosif Morcan
Numar pagini:
225
Format:
15 x 21 cm
Tip coperta:
Brosata
Anul aparitiei:
2018
Limba:
Romana
Editura:
Little Lamb
ISBN:
978-973-776-24-74

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Elena - Binecuvantari Prin Incercari

31,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: