reducere
Stoc epuizat

Foc Strain

John MacArthur

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: F23
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
29,90lei
Indisponibil
SKU: F23

Foc strain - pericolul itristarii Duhului Sfant printr-o inchinare falsa

Ce ar spune Dumnezeu despre cei care prezinta Duhul Sfant intr-un mod cu totul eronat? Cine schimba adevarata inchiare in izbucniri haotice produse de o stare de extaz complet irationala? Cine inlocuieste Evanghelia biblica cu iluzii desarte despre bogatie si sanatate? Cine pretinde ca profeteste in Numele Lui si totusi vorbeste eronat; si cine vinde pentru milioane de doalri sperante false celor disperati?

Miscarea carismatica a fost intotdeauna un teren prielnic pentru scandaluri, lacomie, invataturi resite si tot felul de tertipuri spirituale. Ca miscare, este clar ca s-a indreptat intr-o directie gresita. Si se afla intr-o crestere fara precedent.

Pornind de la miscarea Cuvantul Credintei si pana la Reformarea nou apostolica, miscarea carismatica este mistuita de promisiunile goale ale evangheliei prosperitatii. Prea multe vedete carismatice promoveaza un "crestinism" fara Cristos, un Duh Sfant fara sfintenie. Iar invatatura lor are o influenta dezastruoasa la scara mare, prin intermediul unor mari posturi de televiziune care difuzeaza ereziile acestea catre toate partile lumii.

In cartea Foc strain autorul si pastorul John MacArthur semnaleaza imaginea dezgustatoare din spatele miscarii carismatice moderne. Autorul afirma in mod categoric respingerea profetilor din aceasta miscare, critica in mod deschis erorile lor, aratand o reverenta adevarata fata de Duhul Sfant si, mai presus de toate, sustinand Biblia ca fiind Cuvantul lui Dumnezeu, inerant, autoritativ si singurul standard adevarat duoa care trebuie tastata orice informatie.

Numar pagini:
360
Format:
14.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Agape

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Foc Strain

35,00lei
29,90lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: