null

Vant proaspat, foc proaspat

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

25,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
212
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-056-5

Descriere

Ce se intampla cand Duhul lui Dumnezeu invadeaza inima poporului Sau?
 
In 1972, scanteia bisericii Brooklyn Tabernacle era aproape stinsa. Dar Duhul Sfant a aprins apoi un foc care nu a mai putut fi potolit.
Aceasta carte te va pune pe genunchi, asteapta-te sa fi provocat, dar si adanc miscat. Citind aceasta carte vei fi cu siguranta schimbat pentru totdeauna.
 
"Jim si Carol Cymbala sunt doi slujitori ai lui Dumnezeu carora Stapanul le-a incredintat mult. Este intr-adevar stilul lui Dumnezeu sa foloseasca un om care a crescut in cartierul primejdios al Brooklynului pentru a face minunile uimitoare despre care se vesteste in lung si-n lat ca au loc in biserica Brooklyn Tabernacle."
Bill si Gloria Gaither
 
"Sunt putine biserici care se preocupa de cei pierduti si de viata hidoasa a marilor orase: Jim Cymbala si biserica Brooklyn Tabernacle se numara printre acestu putini. Ei I-au permis Duhului Sfant sa-i foloseasca pentru a aduce un nou inceput unor vieti lipsite de speranta."
Nicky Cruz
 
Jim Cymbala pastoreste Biserica Brooklyn Tabernacle de 25 de ani. In tot acest timp biserica a crescut de la douazeci la mai mult de sase mii de membri. El locuieste in New York City impreuna cu sotia lui, Carol, care dirijeaza corul Brooklyn Tabernacle, premiat cu premiul Grammy.
Dean Merrill este autorul a zece carti. A fost presedinte la Evangelical Press Association si vicepresedinte la Focus on the Family. El si sotia lui locuiesc in Colorado Springs, statul Colorado.

Cumpărate frecvent împreună:

Vant proaspat, foc proaspat
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi