Stoc epuizat

Evanghelizare Prin Foc

Reinhard Bonnke

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: E05
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
27,00lei
Indisponibil
SKU: E05
Evanghelistul REINHARD BONNKE este fondatorul si liderul organizatiei Christ for all Nations, o misiune de evanghelizare internationala cu sediul central in Frankfurt, Germania. El si echipa sa de la CfaN conduc campanii de evanghelizare in Africa, Asia si in multe alte parti ale lumii, cu 1 600 000 de participanti la un singur serviciu. Semne si minuni insotesc predicarea Evangheliei si peste 3 450 000 de decizii pentru Cristos au fost inregistrate in doar sase zile de evanghelizare.

Evanghelistul este un om condus de o urgenta, nu unul cu o minte impartita. Conteaza Evanghelia, si nimic altceva, nici renume, nici bani, nici succes, nici macar viata in sine.

Isus a avut o atractie fatala pentru cel nenorocit. L-a condus la Cruce. El a adus mantuire si vindecare vietilor frante, indiferent de cauza.

Dumnezeu este cu noi, nu pentru ca avem credinta mare. El este cu noi pentru ca El S-a dedicat irevocabil. Credinta nu este doar pentru lucrurile posibile—nu asta inseamna credinta. Cea mai mare resursa in univers este Bratul lui Dumnezeu. Domnul Secerisului Isi va trimite lucratorii Lui.
Numar pagini:
295
Format:
13,7 x 20,6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2006
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-05-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Evanghelizare Prin Foc

27,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: