Stoc epuizat

Geneza: Cartea Originilor - Philip Eveson

Philip Eveson

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: G94
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
50,00lei
Indisponibil
SKU: G94
Dupa cum arata si numele, Geneza este o carte a originilor aceasta ne vorbeste despre originea Universului, despre inceputurile rasei umane si despre nasterea poporului Israel. Cartea este insa mai mult decat o simpla relatare a originilor.
Continutul ei face parte din Cuvantul lui Dumnezeu adresat noua, pe care apostolul Pavel il numeste Cuvantul „insuflat de Dumnezeu”. In acest Cuvant descoperim care ne sunt originile si de ce sunt lucrurile asa cum sunt. Cartea Genezei are o importanta cruciala si pentru modul in care intelegem restul Scripturii. Din paginile ei aflam despre Dumnezeul cel viu si adevarat, despre inceputurile pacatului, consecintele lui si despre modul in care acest a influentat ordinea creata.
 
Cartea ne vorbeste totodata despre harul lui Dumnezeu si despre promisiunile Sale de a binecuvanta o lume pacatoasa aflata sub blestemul lui Dumnezeu. Facem cunostinta cu legamantul incheiat de Dumnezeu cu Avraam si cu marele plan de mantuire a tuturor natiunilor. Cartea este un indicator spre implinirea acestor promisiuni prin venirea lui Mesia, Isus Cristos, spre rascumpararea obtinuta de El si spre noul legamant pe care l-a incheiat prin moarta Sa ispasitoare.
Numar pagini:
478
Format:
13.5 x 20.8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2005
Editura:
ISBN:
973-8448-28-X

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Geneza: Cartea Originilor - Philip Eveson

50,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: