null
15,00lei
Distribuie

Hipertensiunea arteriala

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

15,00lei
Or

Informații

,Disponibilitate: ,Împachetare Cadou:

Informații

Disponibilitate:
Hipertensiunea arteriala, Dr. Ionel Bratu, sanatate, alimentatie, boala, alimenre, stare de bine, energie, cura de slabire, conmbaterea bolilor, boli cardiovasculare
Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
83
Format:
15.5 x 23 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2019
Editura:
EVS
ISBN:
978-606-911-640-1

Descriere

Pare surprinzator cum cele mai mari probleme de sanatate pot avea uneori solutii foarte simple. Si totusi, ne este destul de greu sa ne convingem ca starea noastra de sanatate este legata de obiceiurile si de stilul nostru de viata. Cu toate ca spunem adesea ca "sanatatea este mai buna decat toate", suntem de multe ori mult mai inclinati spre compromis si amanare cand vine vorba de stilul nostru de viata.

Cartea vrea sa ne convinga de importanta obiceiurilor sanatoase in prevenirea bolilor cardiovasculare. Foarte bine argumentata, bazandu-se pe studii si cercetari recente, ea prezinta cauzele bolilor cardiovasculare, principalele semne de alarma care ar trebui sa ne convinga sa cautam ajutor de specialitate, dar si obiceiurile care ne pot ajuta sa avem o inima sanatoasa. 

Scrisa pe intelesul oricui si foarte frumos ilustrata, cartea va fi un ajutor potrivit atat pentru cei care au probleme cardiovasculare, cat si pentru cei hotarati sa le evite.

Cumpărate frecvent împreună:

Hipertensiunea arteriala
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi