Stoc epuizat

Ieremia - Faragau

Beniamin Faragau

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: I618
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
44,00lei
Indisponibil
SKU: I618

Caracterul celor implicati intr-o relatie se da pe fata, in cel mai plenar mod, in momentele de criza al relatiei. Or, rostirile profetului Ieremia surprind tocmai un astfel de moment major de criza din istoria poporului lui Dumnezeu: daramarea Templului, trimiterea poporului in Robia babiloniana in urma ruperii Legamantului dintre Dumnezeu si Iuda. Asadar, cartea Ieremia ne va obliga sa punem intrebari vitale legate de caracterul lui Dumnezeu manifestat intr-o relatie ajunsa pe buza prapastiei si a naturii omului care a impins relatia in acest punct.

Profetiile din carte indreapta reflectorul, pe de o parte, asupra lui Dumnezeu, iar pe de alta parte, asupra omului. In ce-L priveste pe Dumnezeu, in pofida intunericului adus de pedeapsa Lui peste Iuda si Ierusalim, frumusetea caracterului Sau straluceste in Ieremia ca in putine alte carti din Scriptura. Dar in ce-l priveste pe om si in speta pe Zedechia, ne sperie efectul impietririi inimii acestuia, care nu se mai poate pocai, in pofida faptului cai, pana in ultima clipa, Dumnezeu pare sa-l implore prin profet s-o faca.

Mesajul cartii ieremia subliniaza cum nu se poate mai bine adevarul afirmat de Pavel pe care-l parafrazam mai jos: Chiar daca suntem necredinciosi, El ramane totusi credincios, caci nu se poate tagadui singur. Dar daca ne lepadam de El si El se va lepada de noi!

Numar pagini:
553
Format:
16.8 x 23.9 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Istoria Binecuvantarii
ISBN:
978-973-53-1040-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Ieremia - Faragau

44,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: