Stoc epuizat

Invataturile fundamentale - Vladimir Pustan

Vladimir Pustan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1799
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
27,00lei
Indisponibil
SKU: SS1799

O analiza sistematica a temeliei doctrinare din Evrei 6:1,2

"In aceasta carte nu veti gasi nimic din ce-ati gasit in celelalte carti pe care le-am scris. Am scris fara adjective si alte inflorituri stilistice pentru ca nu-i o carte pentru suflet, ci una pentru minte.

Apare in fata voastra o carte tributara stilului in care scriu cartile de teologie sistematica pentru ca nu-mi ascund gandul ca imi doresc ca aceasta carte sa poata fi folosita de predicatori, invatatori ai bisericii, ca material de studiu biblic.

De aceea am umplut-o cu referinte biblice, cu idei neduse pana la capat pentru ca sunt oameni care vor adauga in biserici ceea ce, din dorinta de a nu creste volumul lucrarii, nu am scris.

Condensarea lucrarii a putut  fi realizata selectand drastic materialul folosit, evitandu-se speculatiile inutile, pentru ca putini oameni agreeaza seriozitatea  cu care un caine se invarte in jurul cozii.

 Spuneam ca am abordat cartea intr-un mod sistematic, dar cand au fost necesare dovezi istorice, le-am folosit, fara a abuza de ele.

Nu-i o carte pentru teologi, ci una pentru oamenii care vor sa stie clar ce este sub podeaua pe care calca. Aceste invataturi au fost invataturile de baza ale Bisericii Primare si ale noastre dupa ce ni le vom insusi si noi. Daca voi mai apuca, voi scrie o carte despre invataturile desavarsite, atat de dragi complicatilor mei frati de credinta."

Vladimir Pustan

Numar pagini:
142
Format:
13.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Fabrica de Vise
ISBN:
978-606-8760-05-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Invataturile fundamentale - Vladimir Pustan

27,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: