Seceratorii lui Hristos - Vladimir Pustan

Vladimir Pustan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1801
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
27,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1801
Un studiu despre Marea Trimitere
 
Este clar si negru ca iadul ca Biserica s-a oprit din marsul ei glorios in ceea ce priveste evanghelizarea. Am crezut ca Marea Trimitere e Marea Optiune si multi au socotit ca pretul e prea mare pentru a alerga dupa carul famenului etiopian.

O biserica, un crestin care nu misioneaza, demisioneaza – si asta s-a vazut in ultimii ani cand stagnarea s-a transformat intr-un regres. Crestinismul e ca si mersul pe bicicleta: cand nu mai pedalezi, cazi.

Am inventat si lozinci noi ca sa ne ascundem neputinta „Cerul se bucura si de un singur om”. Nu,  cerul se bucura de sase miliarde de oameni. Isus nu mai are planul B pentru evanghelizarea lumii.

Asa s-au nascut aceste predici, asa s-a nascut cartea de fata, care vrea sa faca o anatomie a lipsei de evanghelizare si apoi sa vina cu solutii pentru revitalizare si apoi sa vina cu solutii pentru revitalizarea acestei obligatorii hamaleli. Fara ea cerul ar fi gol, pustiu si trist.

Am definit evanghelizarea spunand hotarat si ceea ce nu este, am identificat piedicile si apoi ne-am axat pe ce sa le spunem oamenilor despre religie, viata, mantuire.

Modele in evanghelizare avem. Avem pe Marele Maestru Isus, avem pe Pavel, Filip si atatia altii care au umplut lumea cu Cuvantul lui Dumnezeu. E o arta sa stii sa smulgi suflete din iad, iar cu arta asta nu te nasti, ci se invata.
Nu tot Cuvantul vestit se va intoarce cu rod imediat. Treaba noastra e sa semanam mult, iar de secerat vom secera destul.

Aceasta carte poate fi folosita individual, dar si in grupele de studiu biblic din biserica. E vremea sa ne reintoarcem la faptele dintai, fapte care insumau obligatoriu si sa-i spui peste gard vecinului despre Hristos.
Biserica trebuie sa gaseasca si atle metode de evanghelizare in afara previzibilelor evanghelizari de iarna.

Aceasta carte este un ghid. Si incepe cu a pune semne de intrebare despre ce-am stiut si-am practicat pana acum.
Cand nu semeni nimic, nici sa nu te duci cu secera in mana sa strangi snopii...
Autorul

Numar pagini:
173
Format:
11.3 x 18.4 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
2011:
Fabrica de Vise
ISBN:
978-92327-3-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Seceratorii lui Hristos - Vladimir Pustan

27,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: