Izbăvirea prinșilor de război - Daniel Muresan

Daniel Muresan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3355
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3355

Un manifest pentru înrolarea în lupta spirituală în vederea reformei, restaurării și înnoirii spirituale în poporul lui Dumnezeu

 

O parte dintre prinsii nostri de razboi care au nevoie sa le aducem izbavirea sunt departe de Casa lui Dumnezeu. Ei sunt cazuti in mrejele diavolului, cuprinsi de spiritul lumii si legati cu legaturile pacatelor lumii in care vrajmasul i-a tarat. Acestia gandesc, vorbesc si traiesc la fel ca si oamenii lumii care nu L-au cunoscut niciodata pe Domnul, cu toate ca ei au fost odata scosi din lume si adusi de Domnul la picioarele Lui, insa, din pricina nevegherii lor, cel rau i-a rapit de langa Domnul lor si i-a adus din nou sub robia lui, cel putin pentru o vreme.

O alta parte dintre prinsii nostri de razboi careu au nevoie de izbavire sunt chiar in mijlocul Casei lui Dumnezeu. Ei par niste oameni liberi la prima vedere, dar, la o privire duhovniceasca atenta, se distinge robia spirituala in care traiesc, legati de lagaturile diavolului prin pacate rafinate, si care au doar o forma de evlavie si un iz de religiozitate desarta.

Daca vom avea ochii deschisi in primul rand ca sa ne cercetam personal in privinta simptomelor unui prins de razboi si daca suntem sinceri cu noi insine, vom constata ca, in aceasta vreme de atipire spirituala generala, unele dintre acestea ni se potrivesc.

Daca, in calitate de slujitori ai lui Dumnezeu, vom face apoi o cercetare obiectiva a turmei lui Dumnezeu, nu cu ochiul judecatorului, ci cu ochiul pastorului sufletesc, vom constata ca aceste simpotme ii caracterizeaza pe multi dintre copiii lui Dumnezeu, tineri si varstnici, slujitori si ascultatori.

Numar pagini:
268
Format:
14,5 x 20,5 cm
Tip coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Metanoia
ISBN:
9786069161432

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Izbăvirea prinșilor de război - Daniel Muresan

30,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: