Mania... Cum Ii Faci Fata?

Paul & Liz Griffin

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M347
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
38,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M347
Mania este cel mai puternic sentiment. Poate fi forta motivatoare care ne ajuta sa atingem ceea ce pare imposibil sau poate fi piatra de poticnire care ne arunca in capcana unui stil de viata caracterizat de neiertare, amaraciune, relatii distruse si violenta.

Aceasta carte te va ajuta sa-ti recunosti si sa-ti intelegi propriile sentimente. Invatatura fundamentata biblic te va provoca sa faci diferenta dintre manie justificata si cea nejustificata, precum si sa identifici cauzele de baza ale sentimentelor de manie pe care le traiesti.

Solutiile prezentate pe paginile acestei carti iti vor arata cum poti rezolva problema sentimentelor de manie acumulate pana in prezent si cum vei putea face fata, in viitor, situatiilor care iti provoaca aceste sentimente.

Aplicand aceste principii in viata personala, vei descoperi vindecarea interioara pe care ti-o da Dumnezeu, astfel incat mania nerezolvata sa nu mai constituie o problema. Cartea ofera, de asemenea, o intelegere atat de necesara celor implicati activ in lucrarea de ingrijire (consiliere), care cauta sa ajute persoanele ce se confrunta cu “problema maniei”.


Numar pagini:
110
Format:
14.3 x 20.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Elpis
ISBN:
978-973-88822-7-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Mania... Cum Ii Faci Fata?

38,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: