Stoc epuizat

Manualul catehetic al cultului crestin Penticostal - Ioan Brie & Ciprian Terinte

Ioan Brie & Ciprian Terinte

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2392
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
27,00lei
Indisponibil
SKU: SS2392

Manual catehetic al bisericilor penticostale din Romania.

La Congresul al X-lea Electiv al Cultului Crestin Penticostal din Romania a fost lansat Manualul catehetic al bisericilor penticostale din Romania, scris la recomandarea Consiliului Bisericesc al C.C.P.R. de catre Pastor Dr. Ioan Brie, Rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti, si Pastor Dr. Ciprian-Flavius Terinte, Decanul Facultatii de Teologie Penticostala din cadrul ITPB.

 

Preocuparea de veacuri a Bisericii lui Hristos pentru pregatirea prin invatatura a noilor convertiti pentru botezul in apa s-a pastrat si in bisericile penticostale, fiind bine cunoscuta randuiala catehizarii premergatoare actului botezului.

 

Prezentul manual catehetic vine sa acopere nevoia fundamentala a unui material didactic care sa-i ofere slujitorului invatator o sinteza a invataturilor biblice de baza, pe care ucenicul lui Hristos trebuie sa si le insuseasca inainte de experienta botezului. Pe de o parte, experienta pastorala a autorilor face ca temele abordate sa fie cele esentiale pentru formarea duhovniceasca a noilor convertiti; pe de alta parte formatia lor academica le confera gandirea integratoare si rigoarea stiintifica necesare unei argumentatii convingatoare.

 

Manualul este tiparit cu aprobarea Consiliului Bisericesc al Cultului Crestin Penticostal din Romania si credem ca va fi un mijloc eficace pentru modelarea de ratiuni deiforme, imbibate de cunostinta dumnezeiasca.

 

Dr. Ioan Brie este pastor in Biserica Penticostala „Emanuel” din Sibiu din anul 1996 si rector al Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti. In cei peste douazeci de ani de activitate pastorala, s-a remarcat ca excelent comunicator al adevarului biblic in bisericile penticostale din tara si din diaspora romaneasca si ca autor al numeroase articole catehetice, pastorale si academice, publicate in presa bisericeasca si in reviste de specialitate.

 

Numar pagini:
115
Format:
16,5 x 23,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Pleroma
Anul aparitiei:
2015

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Manualul catehetic al cultului crestin Penticostal - Ioan Brie & Ciprian Terinte

27,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: