Stoc epuizat

Misticism Sau Crestinism Autentic

Timotei Pop

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M57
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
Indisponibil
SKU: M57
Ce este misticismul? Ce anume l-a facut atat de atragator pentru cei din epocile apuse ale istoriei, dar si pentru omul modern? De ce ar vrea unii sa-l proclame pe Richard Wurmbrand cel mai mistic roman? E ce ar dori un teolog evanghelic ca Iosif Ton sa fie considerat al doilea mare mistic roman? De ce a fost cucerita o tara ca Statele Unite de catre misticismul hindus?

Autorul face o expunere enciclopedica a acestui subiect vast, pornind de la radacinile antice ale misticismului, trecand pe la gnosticism si kabalism, apoi tratand formele luate de misticismul hindus, islamic, evreiesc, catolic, ortodox si protestant, culminand cu asa-numita Biserica Emergenta. Cartea de fata se adreseaza tuturor celor interesati de originile si evolutia unui fenomen de natura religioasa cu impact deosebit asupra omului modern si a celui postmodern.

TIMOTEI POP
a studiat stiintele tehnice la universitatea din Brasov si a practicat ingineria timp de 10 ani in Romania. In anul 1991 a emigrat in SUA, unde traieste actualmente impreuna cu sotia Marilena si fiul sau Emanuel. Alte carti scrise de autor: Calea spre cer, Marea diversiune, Tendinte si practici oculte in crestinismul contemporan.

Numar pagini:
431
Format:
16 x 22 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Agape
ISBN:
978-973-694-169-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Misticism Sau Crestinism Autentic

35,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: