Crestinism Pagan? - Frannk Viola

Frank Viola

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 10345
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 10345
OARE CEEA CE FACEM LA BISERICA ESTE CONFORM NOULUI TESTAMENT?

De ce predica pastorul la fiecare serviciu divin? De ce par serviciile divine atat de asemanatoare intre ele, saptamana de saptamana? De ce sta adunarea pasiva in banci?

Nu esti sigur asupra raspunsului? Cartea aceasta avanseaza o ipoteza tulburatoare: CEA MAI MARE PARTE DIN CEEA CE FAC CRESTINII DE AZI LA BISERICA SAPTAMANA DE SAPTAMANA ISI ARE RADACINA IN NOUL TESTAMENT, CI IN CULTURA SI RITUALURILE PAGANE CARE AU PATRUNS IN BISERICA LA MULTA VREME DUPA MOARTEA APOSTOLILOR. Autorii Frank Viola si George Barna aduc in sprijinul tezei lor dovezi istorice riguroase si extensive note de subsol prin care ne documenteaza originile adevarate ale practicilor bisericii crestine moderne.

In acest proces, autorii identifica problemele care apar atunci cand biserica functioneaza mai degraba ca o societate comerciala decat ca un organism viu, asa cum a fost creata sa fie. Pus in fata planului revolutionar al lui Hristos pentru biserica Sa – acela ca El sa fie capul unui trup deplin functional in care toti credinciosii joaca un rol activ – va trebui sa decizi daca vei mai practica viata bisericeasca asa cum o faci astazi.

Numar pagini:
311
Format:
14.6 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
KERIGMA
ISBN:
978-973-8960-31-2

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Crestinism Pagan? - Frannk Viola

45,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: