Modelul Vechiului Testament

Landa Cope

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: M328
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: M328

Martin Luther spunea ca o evanghelie care nu abordeaza problemele contemporane nici nu poate fi numita Evanghelie. Oare de ce credinta crestina se arata azi ineficienta in abordarea unor subiecte care tin de politica, economie, frumusete, familie si viata de fiecare zi?

De-a lungul istoriei, credinciosii au gandit si au actionat in moduri care au influentat comunitatile si popoarele, punandu-si amprenta asupra dezvoltarii educatiei, a drepturilor muncitorilor, evolutiei economiei, conceptului presei libere, ajutorarea celor exploatati si discriminati.

Pe paginile acestei carti vei descoperi modelul biblic de gandire, care abordeaza subiectele de interes ale secolului nostru, venind cu o perspectiva eficienta si rascumparatoare.

Landa Cope a dus provocarea principiilor modelului Vechiului Testament liderilor de pe fiecare continent al lumii care activeaza in domeniul eclezial, al politicii si afacerilor. Acum puteti redescoperi modul in care un crestinism biblic vital, relevant si eficient e capabil sa aduca inapoi in arena publica influenta neprihanirii.

Numar pagini:
244
Format:
14.7 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Succeed Publishing

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Modelul Vechiului Testament

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: