Obstacole In Calea Credintei

Cristian Barbosu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: O07
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
50,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: O07

O PREZENTARE EXPOZITIVA SI APOLOGETICA A EVENGHELIEI DUPA LUCA

Cristian Barbosu este vocea echilibrului care se ridica peste dezordinea, ameteala si confuzia unei lumi care cauta raspunsuri fara sa le gaseasca. Analiza expozitiva si apologetic a Evangheliei dupa Luca clarifica multe nedumeriri pentru acele minti ce isi doresc repere solide in abordarea textului biblic. Usor de citit si de inteles, atat pentru specialist cat si pentru cititorul neavizat, cartea aseaza pe cel ce va calatori printre paginile ei pe drumul credintei. 

Cu luciditatea teologului si pasiunea evanghelistului, pastoral Cristian Barbosu prezinta obstacolele pe calea credintei: ratiunea, necredinta, asteptarile gresite, perspectiva umana, pacatul, impresii si senzatii, circumstantele, religia, lacomia si bogatia, costul pocaintei, apostazia, faptele bune, liberalismul, rusinea, frica, nadejdile inselatoare, oferind solutii pentru depasirea acestora. Peste toate se lasa un val de oboseala: tara pare obosita, familia pare obosita, tinerii par obositi..! Si oboseala aceasta nu trece oricat am incerca sa ne odihnim. Alergarile grestie, startul fals si obstacolele de tot felul ne-au epuizat. In mijlocul unei apatii nationale si al unui scepticism balcanic, Cristian Barbosu ne ajuta sa alergam in cursa credintei indifierent de piedici.

Florin Ianovici

Cristian Barbosu a studiat teologia la Institutul Biblic Moody din Chicago (BA), Dallas Theological Seminary (ThM) si a obtinut doctoratul in filosofie (PhD) la Trinity International University. Pastor al bisericii Harvest Metanoia din Arad, Cristian este casatorit cu Anne si impreuna au trei fiice, Eden, Tara si Fiona.

Numar pagini:
428
Format:
16.4 x 23.4 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Neword Press
ISBN:
978-606-92467-3-3

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Obstacole In Calea Credintei

50,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: