33,00lei
Distribuie

Pacate respectabile

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

33,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
193
Format:
13.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2019
Editura:
Gramma.ro
ISBN:
978-606-89870-2-6

Descriere

CE S-A INTAMPLAT CU PACATUL?

Am devenit atat de preocupati de marile pacate ale societatii incat am pierdut din vedere necesitatea de a confrunta pacatele mai subtile din viata noastra? Jerry Bridges revine la tema sfintirii si aduce in discutie o seama de pacate acceptabile pe care tindem sa le toleram in viata noastra – pacate cum sunt gelozia, mania, nemultumirea, mandria, critica. Jerry nu scrie de la inaltimea unei vieti spirituale de exceptie, ci mai degraba din transeele propriului sau razboi cu pacatul. Jerry ofera un mesaj de speranta in harul transformator al lui Dumnezeu ca mijloc de a birui chiar si cele mai subtile pacate.

Nimeni nu scrie in ziua de azi cu mai multa putere despre nevoia de sfintire decat Jerry Bridges, care duce mai departe traditia lui Tozer si a altor mari sfinti. Aceasta carte ar trebui sa reprezinte o piatra de temelie in orice biserica crestina. O recomand cu caldura.
Chuck Colson

Dr. Jerry Bridges este autorul unor best-seller-uri cum sunt The Pursuit of Holiness, Trusting God si The Practice of Godliness si in acelasi timp un orator popular, cunoscut peste tot in lume.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi