Pretuiti-i pe astfel de oameni! - Lucrarile simpozionului "Centenar D. Cornilescu" - Dragos Stefanica & Ghe. Vatamanu (Editori)

Dragos Stefanica & Ghe. Vatamanu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2396
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
37,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2396

Lumea evanghelica din Romania a sarbatorit, in 2021, o suta de ani de la aparitia primei editii a Bibliei in traducerea lui Dumitru Cornilescu. Printre evenimentele ce au marcat acest moment se numara si Simpozionul „Centenar D. Cornilescu”, organizat pe 13 august 2021 la Centrul Cultural „Academician Eugen Simion” din Dumbraveni, Suceava. Printre invitatii la aceasta manifestare cultural-religioasa s-au numarat personalitati din conducerea zonala a cultelor religioase, cadre didactice universitare, precum si pastori si alti credinciosi din toate confesiunile evanghelice si din miscarea Oastea Domnului. Volumul de fata insumeaza prelegerile sustinute in cadrul simpozionului. Cititorii vor descoperi, pe paginile cartii, articole dedicate vietii si operei traductologice ale lui Dumitru Cornilescu, lucrari despre importanta Bibliei, despre locul ei in spiritualitatea romaneasca, precum si marturii despre impactul Scripturii in viata oamenilor sau despre traficul de Biblii din perioada regimului comunist. Nadajduim ca lectura cartii de fata ii va imbogati pe cititori si le va aprinde mai adanc dorinta de citi, studia si pretui Cuvantul sfant pe care Dumnezeu, in dragostea Lui nemarginita fata de noi, ni l-a pus la dispozitie in limba noastra materna, folosindu-se in acest scop de oameni dedicati Imparatiei Sale, cum a fost si Dumitru Cornilescu. 

Numar pagini:
206
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Pleroma
Anul aparitiei:
2021
ISBN:
978-606-9096-02-4;

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Pretuiti-i pe astfel de oameni! - Lucrarile simpozionului "Centenar D. Cornilescu" - Dragos Stefanica & Ghe. Vatamanu (Editori)

37,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: