Reimaginarea Bisericii

Frank Viola

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: R373
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
32,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: R373
In Reimaginarea bisericii, Frank Viola se depaseste pe sine, expunand cu maiestrie o teologie limpede si atotcuprinzatoare a bisericii ca organism, nu ca organizatie.
Leonard Sweet, autor

REDESCOPERA PLANUL LUI HRISTOS PENTRU BISERICA SA

In fiecare an un milion de crestini parasesc biserica traditionala. De ce? In cartea aceasta, Frank Viola identifica, in numele acestor crestini, tot ceea ce acestia observa ca lipseste din experienta lor in biserica institutionala.

In opinia autorului, multe biserici s-au abatut de la intentia initiala a lui Dumnezeu cu privire la biserica. El insusi lider recunoscut in miscarea bisericilor in case, Frank se afla in prima linie a unei revolutii ce cuprinde intregul trup al lui Hristos. O schimbare ce vizeaza starea actuala a bisericii, redefinind insasi esenta acesteia. O miscare inspirata de proiectul divin pentru o comunitate autentica. Un altfel de concept, care-si are originile in istoria bisericii primare si in Dumnezeu Insusi.

Insoteste-l pe Frank in aceasta continuare constructiva a cartii Crestinism pagan? ca sa afli care a fost intentia initiala a lui Dumnezeu cu privire la biserica, anume ca trupul lui Hristos sa fie un organism viu. O biserica libera de conventionalisme, traind in intimitate spirituala si neingradita de patru pereti.

FRANK VIOLA este o voce influenta in miscarea contemporana a bisericilor in case. De douazeci de ani, el ia parte la intruniri ale bisericilor organice in case de pe intreg cuprinsul Statelor Unite. Frank a scris cateva carti revolutionare despre restaurarea radicala a bisericii, printre care si Crestinism pagan? pe care o semneaza impreuna cu George Barna. El este un expert recunoscut pe plan national in tendintele emergente ale bisericii si este angajat activ in plantarea de biserici de tip noutestamental. Frank si familia sa locuiesc in Gainesville, Florida.

Numar pagini:
277
Format:
14.1 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2008
Editura:
KERIGMA
ISBN:
978-973-8960-42-8

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Reimaginarea Bisericii

32,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: