Sapte Stari Spirituale Ilustrate In Bisericile Apocalipsei - Daniel Muresan

Daniel Muresan

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1524
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1524

Sa nu vrei sa iti cunosti propria stare spirituala si sa nu fii gata sa o schimbi e o atitudine sora cu moartea spirituala.
Noi credem ca, in aceste sapte scrisori, Domnul prezinta stari spirituale ilustrative, in care ne putem regasi la timpul prezent, la un moment dat, atat la nivel personal ca oameni credinciosi si slujitori ai Domnului, cat si la nivel colectiv ca parte a starii spirituale generale a bisericii locale din care facem parte.
Cu toate ca aceste biserici locale din Asia Mica a secolului I isi traiau viata si isi faceau lucrarea in acelasi perimetru geografic relativ restrans si erau contemporane, confruntandu-se deci cu aceleasi provocari in cadrul aceleiasi societati din acelasi imperiu in care traiau, starile lor spirituale erau diferite, iar in unele cazuri diametral opuse.
Finalul datator de speranta si aducator de nadejde in posibilitatea primirii rasplatirilor divine, in urma biruintei, al fiecarei scrisori, si mai cu seama al scrisorilor adresate celor doua biserici ale caror stari spirituale sunt dintre cele mai deplorabile, si anume Sardes si Laodicea, ne uimeste.
Oamenii spun „Speranta moare ultima”, insa in scrisorile Apocalipsei putem citi printre randuri „Speranta sau nadejdea in Dumnezeu nu moare niciodata”, cata vreme sunt implinite cerintele Sale.

Daniel Muresan locuieste in Brasov, slujeste ca pastor si, impreuna cu sotia lui, este binecuvantat de Domnul cu sase copii si sase nepoti. Cu ajutorul Domnului, a mai publicat: Inima si mainile pastorului (2013), Orfanii lui Dumnezeu (2015), Vindecarile divine (2016), Duhule vino! (2018), Profilul robului lui Hristos: mijlocitor si profet (2019), Suferinta impreuna cu Evanghelia (2020), Isus - Invingatorul demonilor (2020), Vorbirea in limbi noi (2020), Profilul robului lui Hristos: pastor si reformator (2021), Mana in pustiu (2021), Miere din stanca (2021), Lumina pe carare (2021).

Numar pagini:
272
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Metanoia
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
9786069160923

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Sapte Stari Spirituale Ilustrate In Bisericile Apocalipsei - Daniel Muresan

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: