Siguranta mantuirii noastre. Sfintiti prin adevar vol.3. Studii din Ioan 17 - Martyn Lloyd-Jones

Martyn Lloyd-Jones

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3267
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
30,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3267

Studii din Evanghelia dup─â Ioan capitolul 17.

Doar cu câteva ore înainte de a fi tr─âdat ╚Öi arestat, Domnul Isus a în─âl╚Ťat aceast─â m─ârea╚Ť─â rug─âciune de Mare Preot - unul din cele mai intime momente dintre Hristos ╚Öi Tat─âl Lui, care au fost înregistrate în Scripturi. Ioan 17 a fost o mare încurajare pentru cre╚Ötinii de-a lugul secolelor, deoarece aici este afirmat─â cu putere siguran╚Ťa mântuirii noastre în El.

În felul lui specific, expunând verset cu verset cuvintele Domnului Isus, predicatorul Martyn Lloyd-Jones, a╚Öeaz─â înaintea noastr─â bog─â╚Ťiile, adâncimile, minunile ╚Öi, bineîn╚Ťeles, siguran╚Ťa planului lui Dumnezeu de mântuire.

Cuprins

1. Poporul special al lui Dumnezeu  
2. Sfin╚Ťirea ╚Öi evanghelizarea   
3. „Pentru ei”  
4. Lucrarea lui Dumnezeu prin adev─âr  
5. Sfin╚Ťirea, un proces continuu  
6. Un adev─âr a toate cuprinz─âtor  
7. Adev─ârul cu privire la Dumnezeu  
8. Adev─ârul cu privire la p─âcat  
9. Crea╚Ťii noi
10. Hristos în noi
11. Doctrina învierii

Permite╚Ťi-mi s─â ╚Ťin în fa╚Ťa dumneavoastr─â acest giuvaier str─âlucitor, rugându-m─â ca nimic din studiul nostru s─â nu îi ia ceva din str─âlucirea ╚Öi slava sa. Întreaga Evanghelie cre╚Ötin─â se afl─â în aceast─â singur─â fraz─â: „Eu Însumi M─â sfin╚Ťesc pentru ei.”

Chiar dac─â un om se ab╚Ťine de la toate pl─âcerile lumii ╚Öi poate c─â nu bea niciodat─â ╚Öi nu face niciodat─â vreun lucru r─âu, totu╚Öi, dac─â nu se vede un p─âc─âtos lipsit de speran╚Ť─â, un tic─âlos care este salvat doar prin v─ârsarea sângelui Domnului Isus Hristos, el este la fel de pierdut ca cel mai depravat p─âc─âtos din lume.

Biserica ╚Öi cre╚Ötinul nu trebuie s─â fie interesa╚Ťi doar sau în primul rând de efectele sociale generale ale mântuirii, ci ca b─ârba╚Ťii ╚Öi femeile s─â fie adu╚Öi mai aproape de Dumnezeu, tr─âind pentru gloria Lui. Când biserica d─â lumii impresia c─â este interesat─â de trezire doar pentru a vindeca anumite boli morale, ea î╚Öi neag─â propriul ei mesaj. Efectul trezirii de a aduce cur─â╚Ťenia pe str─âzile ora╚Öului nostru, nu este cel care m─â intereseaz─â cel mai mult; eu sunt interesat de trezire deoarece cred c─â este o insult─â la adresa lui Dumnezeu s─â nu Îl glorifici, ca om, pe El

Ajung acum la urm─âtoarea afirma╚Ťie. Biserica, cre╚Ötinul ╚Öi Evanghelia nu sunt preocupa╚Ťi atât de mult de eliminarea ocaziilor de a p─âc─âtui, ci de eliminarea dorin╚Ťei omului de a p─âc─âtui. „Nu Te rog s─â-i iei din lume, ci s─â-i p─âze╚Öti de cel r─âu […] Sfin╚Ťe╚Öte-i …”. Domnul nostru spune: Nu sunt atât de preocupat ca tu s─â îndep─ârtezi ocaziile prin care ei ar putea p─âc─âtui, ci s─â sco╚Ťi din inima lor dorin╚Ťa de a profita de acele ocazii. Vezi diferen╚Ťa? Evanghelia lui Isus Hristos nu î╚Öi propune s─â îl scoat─â pe cre╚Ötin din lume, ci s─â scoat─â lumea din cre╚Ötin. Aceasta este ideea. „Sfin╚Ťe╚Öte-i”: oricum ar fi lumea în jurul lor, dac─â ea nu este în ei, nu îi va putea afecta. Aceasta este slava Evangheliei; ea face ca omul s─â fie liber în mijlocul iadului.

Sfin╚Ťirea mea este în mâinile Lui ╚Öi slav─â lui Dumnezeu c─â este a╚Öa, pentru c─â dac─â ar fi l─âsat─â în seama mea, nu a╚Ö avea nicio speran╚Ť─â.

Ce este sfin╚Ťenia? Ei bine, nu ╚Ötiu o defini╚Ťie mai bun─â ca aceasta: „S─â iube╚Öti pe Domnul Dumnezeul t─âu cu toat─â inima ta, cu tot sufletul t─âu, cu tot cugetul t─âu ╚Öi cu toat─â puterea ta” (Marcu 12:30). Aceasta este sfin╚Ťenia. Sfin╚Ťenie nu înseamn─â pur ╚Öi simplu s─â ai anumite probleme rezolvate în via╚Ťa ta, pentru c─â po╚Ťi scoate din via╚Ťa ta anumite p─âcate ╚Öi totu╚Öi s─â fii departe de sfin╚Ťenie. Sfin╚Ťenia, în esen╚Ťa ei, presupune ca omul s─â Îl iubeasc─â pe Dumnezeu cu întreaga lui inim─â, cu întregul suflet, cu tot cugetul ╚Öi cu toat─â puterea; cu cât este mai mare gradul sau propor╚Ťia în care fiecare parte a personalit─â╚Ťii este angajat─â în aceast─â dragoste, cu atât mai mare este sfin╚Ťirea.

Numar pagini:
164
Format:
14 x 20.5 cm
Coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
9786068895932

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Siguranta mantuirii noastre. Sfintiti prin adevar vol.3. Studii din Ioan 17 - Martyn Lloyd-Jones

30,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: