Stoc epuizat

Tragedie In Biserica

A.W. Tozer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: T385
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
Indisponibil
SKU: T385
Cuvinte la vreme potrivita

Puteti scrie pe o hartie acest lucru ca fiind un adevar general valabil: "Nu conteaza ce facem un om, nu conteaza cat de prosper pare sa fie intr-un anumit domeniu, daca Duhul Sfant nu este Vitalizatorul suprem al activitatii lui, atunci totul se va prabusi cand va muri."

Duhul lui Dumnezeu, prezenta si darurile Lui, nu sunt doar dezirabile in adunarile noastre crestine; sunt absolut imperative!

Nicaieri in Cuvantul lui Dumnezeu nu exista vreun pasaj care sa poata fi rastalmacit in asa fel incat sa insemne ca Biserica vie, unitara a lui Isus Cristos de dinaintea venirii Sale, nu avea aceleasi drepturi, aceeasi putere si aceleasi obligatii pe care le-a avut si in Ziua Cincizecimii.

Eu unul, sunt hotarat sa nu capitulez in fata vremurilor in care traim! Putem deveni de neclintit in aceasta hotarare. In puterea Duhului, trebuie sa spunem: "Nu cedez si nu voi ceda in fata vremurilor in care traiesc!" Putem spune acest lucru Domnului nostru, noua insine si, din cand in cand, putem s-o spunem peste umar si diavolului.

Da, sustin faptul ca astazi Dumnezeu poate face pentru noi tot ce a facut in zilele apostolilor. Oh, puterea care ne apartine - potentialul pe care il avem datorita faptului cac El este aici! Drepturile noastre cetatenesti sunt inca valabile. Statutul nostru nu a fost revocat.

Intreb dar, ce drept are cineva sa-mi spuna, in numele invataturii biblice, ca eu apartin unei biserici diferite de biserica apostolica a primului secol? Cine are dreptul sa-mi spuna ca focul s-a stins in glorie si ca bratul puternic al Cristosului lui Dumnezeu are acum o putere scazuta? Cand citesc Noul Testament, cine a fost trimis sa-mi spuna: "Dar partea asta nu este pentu tine. Pasajul ala nu e pentru tine. Promisiunea aia nu e pentru tine"? Cui i-a fost dat dreptul sa stea astfel la poarta imparatiei lui Dumnezeu?
Trebuie sa reexperimentam acel fel de trezire spirituala care sa sfarseasca intr-o noua putere morala, intr-o noua dorinta de separare de lume, o noua curatie de inima, o noua revarsare a darurilor Duhului Sfant al lui Dumnezeu.

Nu exista nici un grup religios sau organizare bisericeasca din lume pe care Dumnezeu sa nu o paraseasca daca inceteaza sa implineasca voia Sa divina.

Putem fi lipsiti de orice, dar trebuie sa avem norul si focul prezentei lui Dumnezeu. Trebuie sa avem imputernicirea si puterea Duhului Sfant. Trebuie sa avem stralucirea slavei Shekinah - Dumnezeu cu noi. Atunci, chiar daca suntem lipsiti de orice altceva, tot vom avea o biserica adevarata.
Numar pagini:
111
Format:
14.5 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-69-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Tragedie In Biserica

15,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: