Veghea De Dimineata

Andrew Murray

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: V40
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
11,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: V40
Doamne Dumnezeule, a Carui bunatate se innoieste in fiecare dimineata peste acest pamant. Invata-ma sa Te cunosc ca pe un al diminetii.
Binecuvanteaza meditatia mea pe marginea a tot Dumnezeu ceea ce spune Cuvantul Tau despre ce ai facut in zori pentru slujitorii Tai, ca sa invat sa pretuiesc tot mai mult acest moment al zilei.

Fie ca el sa devina pentru mine ora binecuvantata a partasiei mele cu tine, Dumnezeul meu; si, in indurarea Ta, o, Doamne, fa ca si pentru familia mea fiecare ceas al diminetii sa devina un moment al binecuvantarii, care sa ne apropie mai mult de Tine in timpul zilei.

Si fa ca in casele copiilor Tai inchinarea de dimineata sa fie tinuta in toata sfintenia, ca singurul mod in care este sfintita intreaga zi. AMIN

Andrew Murray (1828-1917) s-a nascut in Africa de Sud. Dupa terminarea scolii pe care a urmat-o in Scotia si Olanda, se intoarce in Africa de Sud, petrecandu-si viata ca pastor, misionar si autor al multor carti devotionale. Impreuna cu sotia sa, Emma, au crescut opt copii.

Numar pagini:
40
Format:
13 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Lampadarul de Aur
ISBN:
978-973-8090-63-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Veghea De Dimineata

11,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: