Armura Lui Dumnezeu - Setul Liderului

Priscilla Shirer

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000595
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
147,00lei
Indisponibil
SKU: SS000595

Invata cum sa te pregatesti pentru atacurile dusmanului.

In fiecare zi, fara incetare, in jurul tau are loc un razboi invizibil. Un dusman viclean si diabolic cauta sa devasteze tot ceea ce este important pentru tine – emotiile tale, mintea ta, familia ta, viitorul tau. Insa domnia lui se incheie chiar aici. Se incheie chiar acum. Cu tine. Dusmanul intotdeauna esueaza lamentabil atunci cand intalneste o femeie echipata corespunzator. O femeie care este inarmata si periculoasa.

Armura lui Dumnezeu este mai mult decat o simpla descriere biblica a inventarului credinciosului. Este un plan de actiune pentru a imbraca armura si a dezvolta o strategie personalizata care sa asigure victoria impotriva dusmanului. Insoteste-o pe Priscilla Shirer intr-un studiu biblic care va scoate la lumina razboiul din jurul tau si te va chema sa te echipezi, sa stai in picioare si sa asiguri victoria in viata ta.

Numar pagini:
190
Format:
18 x 25 cm
Tip coperta:
Carton moale
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
Poarta Bucuriei
ISBN:
978-606-9720-00-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Armura Lui Dumnezeu - Setul Liderului

147,00lei

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Gabriela Stef
    5 28th Feb 2024

    Am făcut acest studiu în original, în limba engleză. M-am bucurat să îl văd tradus, însă este indisponibil. Vă rog din suflet să îl tipăriți sau să îl faceți disponibil în PDF. Doresc să îl studiez cu un grup de surori si femei românce din Florida. Chiar dacă nu aveți subtitrare a sesiunilor video in românește, cartea e importantă, vă rog frumos să o faceți disponibilă.

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: