32,00lei
Distribuie

Biserica lui Hristos - marturie, innoire si echilibru duhovnicesc

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

32,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
345
Format:
14.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Scriptum
ISBN:
978-606-8712-26-0

Descriere

Biserica lui Hristos - marturie, innoire si echilibru duhovnicesc a dr. Lamar Vest vine ca un raspuns la una dintre cele mai stringente intrebari pe care, cu siguranta, ni le-am pus cu totii in ultima vreme: Care este calea pe care trebuie sa o urmeze Biserica Domnului in anii ce ne stau inainte?

Intr-o lume plina de modele ale succesului, autorul ne arata ca, daca dorim o Biserica puternica, vie, si care sa-si indeplineasca mandatul incredintat ei de catre Domnul Hristos, nu trebuie sa scapam din vedere cateva concepte cheie: marturia crestina pe care cei din jur o vad in noi; o dorinta fierbinte pentru innoirea sanatoasa, biblica a vietii bisericesti si, in fine, pastrarea unui echilibru fin intre mostenirea primita de la inaintasii nostri si viziunea pe care o avem cu privire la viitorul nostru ca Biserica.

Chiar daca dr. R. Lamar Vest descrie, in principiu, situatia Bisericii Penticostale din America de Nord, consider ca realitatile surprinse de el in acest volum sunt foarte relevante pentru situatia Bisericii Penticostale romanesti, de aceea recomand aceasta lucrare tuturor slujitorilor si credinciosilor penticostali.

 

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi