Casa Favorita A Lui Dumnezeu

Tommy Tenney

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C188
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
25,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C188
Ai amintiri dragi despre o casa in care ai crescut? Care sunt aceste amintiri? Amintirea evenimentelor frumoase care s-au intamplat acolo, mai degraba decat structura fizica a casei, iata ceea ce te face sa simti "dorul de casa".

Daca lui Dumnezeu I s-ar face "dor" de oricare dintre casele de inchinare de pe pamant, care ar fi aceea? Ce evenimente din acest loc pot provoca mintea eterna a lui Dumnezeu sa defineasca acea casa ca favorita Lui si s-o imortalizeze pentru vecie in memoria Sa?

Omul cauta intalniri cu Dumnezeu la ceea ce numeste el "casa lui Dumnezeu", dar Dumnezeu cauta intalniri cu omul la ceea ce El numeste "casa omului". Va mai amintiti numele? "Cortul lui Moise", "Cortul lui David", "Templul lui Solomon"? Dumnezeu a cutreierat pamantul in cautarea inchinarii intime, inca din gradina Eden.

In timp ce peisajul este presarat de turle de milioane de dolari, care strapung atmosfera lui Dumnezeu si de ferestre pictate care-I coloreaza soarele, s-ar parea ca alegerea unei case favorite ar fi elaborata. Pregateste-te sa fi surprins descoperind Casa favorita a Lui Dumnezeu.
Numar pagini:
197
Format:
13.5 x 20.3 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2003
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
973-85617-9-5

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Casa Favorita A Lui Dumnezeu

25,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: