Logica Lui Dumnezeu - Ravi Zacharias

Ravi Zacharias

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 12599
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 12599

Nu e cu putință să trăiești fără a pune întrebări —și ce sursă mai bună pentru răspunsuri decât Cel ce a spus că este Calea, Adevărul și Viața.

În 52 de meditații profunde, Ravi Zacharias ne invită să aprofundăm și înțelegem frământările și dilemele cu care ne confruntăm în viața de credință, încercând să înțelegem „Logica lui Dumnezeu”. Astfel vom ajunge să înțelegem dragostea Lui și felul în care aceasta poate ajunge și la cele zdrobite inimi.

 

Majoritatea oamenilor de astăzi nu știu în cine sau în ce să creadă. Pus în fața întrebărilor anevoioase, Ravi Zacharias și-a petrecut mare parte a vieții ascultându-le cu atenție și conștientizând faptul că dincolo de orice întrebare se află o persoană care se întreabă. Prin empatie sinceră și reflectare atentă, Ravi Zacharias încearcă să ofere răspunsuri la cele mai întâlnite probleme cu care se luptă atât scepticii, cât și creștinii. Cartea aceasta te va purta într-o călătorie în care vei afla ceea ce crezi și ceea ce nu crezi, dar și felul în care îți poți aduce în acord îndoielile reale și credința autentică.

Dacă nu protejăm, dacă nu căutăm și dacă nu ne implicăm cu toată inima și cu tot cugetul în logica lui Dumnezeu – dovezile existenței Sale, pe care El Însuși ni le-a pus la dispoziție – atunci fiecare părticică esențială a credinței creștine va fi considerată lipsită de logică și neadevărată, lucru care o va lipsi de orice acceptare rațională.

Numar pagini:
260
Format:
16 x 23 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2020
Editura:
NWP
ISBN:
978-606-94654-9-7

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Logica Lui Dumnezeu - Ravi Zacharias

45,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: