null
Reducere 25,50lei
30,00lei
Distribuie

Crestinul impaciuitor

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Reducere
Adaugă în coş

Opțiuni

Reducere 25,50lei
30,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
301
Format:
13.5 x 20.1 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2004
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
973-86408-5-7

Descriere

"Ferice de cei impaciuitori", a spus Domnul Isus. Acest manual ne prezinta, limpede ca un cristal, intelepciunea adevarata, biblica, spirituala, personala, pastorala, trainica,practica si patrunzatoare care conduce sufletele smerite inspre aceasta fericire.

J. I. Packer, Regent College


***

Crestinul impaciuitor este acel fel de carte care-i va aduce aminte fiecarui cititor crestin ca Dumnezeu este preocupat, inainte de toate, de impacare, si ca slujitorul nu este mai mare ca Stapanul lui.

Dr. James Kennedy, Coral Ridge Presbyterian Church


***


Din cand in cand apare cate o carte care este in acelasi timp unica si nepretuita. Tii acum in mana o astfel de carte. Crestinul impaciuitor este o unealta indispensabila in consiliere pe care fiecare pastor ar trebui sa o aiba... Nu mai este nevoie sa se scrie nici o alta carte despre acest subiect, o data ce acest manual exista.

C. J. Mahaney, Covenant Life Church


***

De-a lungul anilor am citit mult... numeroase carti despre rezolvareaconflictelor si a problemelor asociate lor. Modul acesta de a trata problema este cel mai concret si mai util dintre toate pe care le-am gasit pana acum.

Vernon Grounds, Denver Conservative Baptist Seminary


***

Aceasta este o carte esentiala pentru avocatii crestini interesati sau implicati in impacare, dar este mult mai mult decat atat. Este un ghid temeinic pentru toti crestinii care vor sa implementeze in relatiile lor indemnul lui Cristos: "Ferice de cei impaciuitori". Imboldul puternic pe care ni-l da Sande ne aduce aminte cat de important este pentru Cristos ca noi sa traim in unitate si armonie. Ba mai mult, el ne ofera uneltele de care avem nevoie pentru a implini acest lucru.

Diane M. Munson
, Christian Legal Society Quarterly.


***

Cumpărate frecvent împreună:

Crestinul impaciuitor - Ken Sande
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi