Stoc epuizat

Dictionar Pentru Studiul Limbii Grecesti A Noului Testament

Matthew S. DeMoss

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: D725
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
15,00lei
Indisponibil
SKU: D725

Studentul incepator al limbii grecesti a NT sau al exegezei pe textul grecesc se loveste de o sumedenie de termeni care nu sunt nici greaca, nici romana recongnoscibila. Manualele de limba si exegeza, dictionarele, lexicoanele si gramaticile, teminologia exegezei, a criticii de text si a criticii biblice devin accesibile datorita acestui ghid practiv intr-o lume care poate parea un labirint nespecialistului.

Cartea nu este utila doar celor care studiaza limba greaca a NT, ci sfera ei de acoperire este mai larga. Utilitatea ei a fost deosebit de apreciata, de la aparitia ei in limba engleza, datorita includerii termenilor specifici nu doar limbii grecesti, ci si gramaticii, lexicologiei, precum si comentariilor si ajutoarelor pentru studiul biblic. De aceea, ea se va dovedi deosebit de utila nu doar studentilor la seminar, ci si pastorilor sau invatatorilor Bibliei care consulta in mod regulat bibliografie ajutatoare pentru intelegerea textulu biblic.

De la ablativ la zoomorfism, Dictionarul pentru studiul limbii grecesti a NT se va dovedi un tovaras de nadejde, prietenos si accesibil, care prin explicatiile clare, prin referintele incrucisate meticuloase si prin ilusteratiile utile va oferi mai mult decat ne-am astepta la prima vedere.

Numar pagini:
168
Format:
10.5 x 17.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
ISBN:
978-973-8461-13-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Dictionar Pentru Studiul Limbii Grecesti A Noului Testament

15,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: